Trobada/seminari

Obrim convocatòria per:

AAA – APLEC d’ARTS APLICADES

L’art al servei de les comunitats

L’Aplec d’Arts Aplicades és una trobada. Un seminari. Un espai de reflexió.
Al barri del Raval // entre dijous 16 i diumenge 19 de novembre del 2017

Les arts aplicades a casa nostra són encara un terreny per fer descobrir. Des de la nostra associació fa anys que actuem en aquest àmbit i volem obrir un espai de trobada per fer xarxa, compartir experiències i trobar un llenguatge i una estratègia comunes. Volem conèixer diferents aproximacions i eines per al creixement qualitatiu de l’art aplicat.
La primera edició d’aquest aplec es centra sobretot en els processos educatius i comunitaris de base; en les experiències que es desenvolupen, de vegades en silenci, als barris; accions a la ciutat amb un gran impacte local o personal que generen estratègies innovadores.
Per això convidem a professionals i agents dedicats en les arts aplicades perquè aportin mirades des de la seva experiència i pràctica. I plantejar entre tots i totes els nous reptes i possibilitats que ens proposa el panorama actual.
Creiem que les arts aplicades són una gran eina per l’entesa intercultural i entre comunitats, per promoure la diversitat i la seva integració i acollir la veu de col·lectius minoritaris a través de l’expressió artística.
L’AAA són jornades d’intercanvi, de propostes i de teixir xarxes. Oferim un espai de trobada on compartir i reflexionar sobre projectes, experiències i reptes.
Plantegem un seminari pràctic amb ponències, així com la descripció de casos d’estudi, taules rodones, trobades informals, alhora que espectacles, peces, accions i alguna dinàmica participativa.

Comptarem amb el suport de la revista Artsocial que ens acompanyarà durant el procés i en publicarà les actes. Plantejarem unes bases per a col·laborar en projectes futurs i posar en comú contactes i institucions a les quals recórrer per a properes iniciatives.
En resum, imaginem unes jornades sobre arts aplicades per compartir i generar debat i contingut a partir d’experiències, més que una reflexió teòrica amb efectes didàctics.
Si vols compartir la teva experiència, fer un taller, participar en una taula rodona, donar visibilitat al teu projecte, si vols involucrar a participants de la teva entitat, aquest és l’espai per fer-ho.
Si vols formar-hi part compartint la teva experiència
contacta’ns abans del 8 de juliol.

projectes.inca@gmail.com
Toni (660 601 953)
Eva (699 720 713)

Suport

Amb el suport del Ajuntament de Barcelona

logo ajunt bcn